TEATERCENTRUMS BOKNUNGSBONUS

Produktioner ur utbudet 2022 som innefattas i det här erbjudandet är markerade med: *

Teatercentrums Bokningsbonus är ett marknadsföringspaket till ett värde av upp till 5 000 kr som ni arrangörer får ta del av när ni bokar en föreställning för vuxen publik av Teatercentrums medlemmar.  

Teatercentrum vill hjälpa er arrangörer att nå nya publikgrupper när ni bokar en av Teatercentrums medverkande föreställningar. Ni deltar dessutom i chansen att få åka på en exklusiv teaterresa i slutet av året tillsammans med teatrarna.
Se FILMEN som förklarar hur det går till!

VAD ÄR TEATERCENTRUMS BOKNINGSBONUS?

Teatercentrums Bokningsbonus är ett marknadsföringspaket till ett värde av upp till 5 000 kr som ni får ta del av när ni som arrangör bokar en föreställning för vuxna publik av Teatercentrums medlemmar. Teatercentrums alla medverkande föreställningar spelar för en primärt vuxen publik och görs av teatrar som är professionella med stor vana att turnera. Teatrarna har också tagit del av Teatercentrums särskilt framtagna dokument med goda tips och förhållningssätt för smidigare arrangemang och för att ytterligare öka kompetensen kring arrangörernas villkor. Dokumentet är framtaget i dialog med Riksteaterns regionala föreningar och de fria professionella teatrarna. När du som arrangör bokar en av de medverkande föreställningarna får du:

  • En annons i sociala medier inför arrangemanget. Teatercentrum skapar och bekostar annonsen till valfri målgrupp till ett värde av 1 000 kr.
  • 5 biljetter till den aktuella föreställningen köps på förhand av Teatercentrum. Dessa kan du som arrangör dela ut till valfria inbjudna, som annars kanske inte skulle köpt en egen biljett.
  • Deltar i utlottningen av en teaterresa i slutet av året. Upp till två arrangörsföreningar från olika delar av landet kan vinna. Teatercentrum bekostar resa, boende, middag och teaterbiljetter för tre personer från arrangörsföreningen. Med på resan kommer även representanter från de teatrar som arrangören bokat.

HUR KAN JAG TA DEL
AV TEATERCENTRUMS BOKNINGSBONUS?

Ni bokar en föreställning precis som vanligt. Den skall arrangeras för vuxna och spelas av en av Teatercentrums medlemmar. För utbud kan ni söka på www.aktuelltutbud.se. När avtalet med gruppen är påskrivet fyller ni i en ansökan på Teatercentrums hemsida så kommer de inom kort att kontakta er för att diskutera Bokningsbonusen. All övrig kommunikation kring föreställningen och bokningen av den sker alltså mellan arrangör och producenten i fråga, precis som vanligt.

Klicka här för att komma till ansökan om Bokningsbonus